Píndoles escèniques: Identitat corporativa, pensament 360º
Inscripció oberta a través d'enllaç extern. Formació exclusiva per a persones sòcies
Detall Formació
Data d'inici 03/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
ATENCIÓ:
Les inscripcions d'aquest curs s'han de fer del 27 de maig a l'1 de juny inclòs. Al llarg del dia 2/06 et confirmarem la teva plaça a la formació. És només una formació per a sòcies de les associacions que ho organitzenAADPC, APCC, APDC, APGCC i TTP.


Plantegem una sessió formativa dirigida a socis i sòcies d’associacions de professionals de la cultura sobre identitat corporativa per a projectes culturals. Parlarem dels elements imprescindibles per a definir una estratègia de marca. Des de la idea i la filosofia fins al llenguatge visual i els recursos gràfics.

Programa
El programa s'estructura en dues parts. Durant la primera part (de 10 a 11.30 h) s’impartirà la formació i, durant la segona part (d’11.30 a 12 h), s’obrirà el torn de preguntes dels participants per tal d’expressar dubtes o aclarir qüestions.

Durant la formació s’explicarà què és la identitat corporativa i els principals elements que s’han de tenir en compte per a construir una estratègia de marca.
  1. Què és la identitat corporativa?
  2. Identitat corporativa: el punt de vista estratègic. El posicionament, l’arquitectura de la marca, la missió, els valors, el to, l’estil de comunicació i la comunicació interna.
  3. Identitat corporativa: el punt de vista visual. La imatge corporativa, el llenguatge visual i els recursos gràfics.

Coneixement
Formació a càrrec de:

La Tremenda
La Tremenda és una agència de comunicació cultural i social. Ofereix serveis d’estratègia i consultoria, premsa, creació de continguts, gestió de publicitat, estratègia digital, vídeo i fotografia, creació web, producció d’esdeveniments i formació i assessorament.

Treballa en projectes com Bitò Produccions, Mostra Igualada, Fira Mediterrània de Manresa, La Central del Circ, Teatre de l’Aurora, Festival ADCE, Dagoll Dagom o Say It Loud, entre molts d’altres projectes. L’equip de La Tremenda entén la comunicació com una eina fonamental per a donar visibilitat a projectes culturals, generant comunitats al seu voltant que els coneguin, reconeguin i acompanyin.

Les sòcies treballadores de La Tremenda son la Mireia Mora, la Bàrbara Branco i la Núria Olivé.

Formadora de la sessió: Núria Olivé Montrabeta
Comunicadora i gestora cultural. Graduada en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Sòcia de La Tremenda, agència de comunicació cultural i social. Ha treballat com a executiva de comunicació i premsa a Comèdia Comunicació i Mèdia i també ha format part de l'equip de premsa de FiraTàrrega 2015 i 2016. Anteriorment ha treballat com a periodista d'àmbit local.

En el camp de la comunicació i gestió cultural ha treballat en projectes com el Festival Temporada Alta, Dagoll Dagom, Teatre-Auditori Sant Cugat, Teatre de l’Aurora, Premis Gaudí - Acadèmia del Cinema Català, Premis Butaca, Mercat de Música Viva de Vic, Fira Mediterrània de Manresa, Mostra Igualada o Fira Trapezi Reus, entre d’altres.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs