Formació online: Les entitats culturals es reinventen davant la nova normalitat
Per on comencem?
Detall Formació
Isabel Custodio | Data d'inici 22/06/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

L'actual situació post-pandèmia situa les entitats culturals davant la necessitat de reinventar projectes, fonts de finançament i models d'organització i aliances. Tot sovint, però, les persones que conformen les entitats culturals no compten amb perfils experts en planificació, formulació i gestió de projectes i els falten eines per afrontar aquesta nova normalitat. 

En dues sessions, abordarem la gestió del canvi i una proposta de pla d'acció per al disseny de projectes, recerca d'aliances i finançament que s'ajusti als nous requeriments d'aquesta nova societat.

Programa
Aquest curs s'imparteix en dues sessions de 1,5 h cadascuna:
  • Sessió 1: Gestió del canvi. Les velles estructures cauen i calen nous models d'organització i gestió de projectes. Com dissenyem i formulem els projectes emergents en el món de la cultura?
  • Sessió 2: Posem ordre. Convertim les idees i els aprenentatges en un pla d'acció a curt i mig termini. Construim l'escenari sobre el que dansarem els propers mesos i convidem als actors que necessitem a acompanyar-nos.
Coneixement

Badges i certificacions
Les persones assistents a aquest curs obtindran un certificat d'assistència, amb especificació de les hores i data de la formació.
Participen
Isabel Custodio
Isabel Custodio és consultora, formadora, conferenciant i licenciada en Psicologia (Universitat Barcelona, 1994), i especialitzada en processos de canvi i impacte en el món cultural, educatiu i social. Forma part de l'equip d'experts avaluadors del Programa Impulsa de la Fundació Catalunya Cultura des de fa 5 anys, assessora nombroses entitats del món de la cultura en la orientació dels seus projectes a impacte i recerca de finançament, i ha col·laborat durant anys en l'enfortiment organitzacional d'entitats del món de la cultura, el lleure, l'acció social i l'àmbit educatiu.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs