Jornada XOC 2020
#LaCulturaContinua
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 15/12/2020 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Aquest 2020 el XOC es trasllada a la xarxa, per parlar dels camins de la continuació de la cultura abans, durant i després una pandèmia mundial.

El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitzava un Simposi que des de 2015 pren forma com a XOC. Des de 2019 es converteix en una jornada anual, que vol ser un punt de trobada de professionals de la gestió cultural per a compartir i aprendre sobre les noves tendències en gestió cultural.

  • El XOC no és només un moment on aprendre, és també un espai per a ensenyar, compartir i construir col·lectivament
  • El XOC és un espai que conecta persones i projectes dedicats a la gestió cultural. Ens fem preguntes i les responem a través de la col·laboració
  • El XOC també és un punt de trobada que afavoreix la construcció d’un relat nou del sector i el seu contingut, a través de la creació en comunitat
El XOC està programat per la Comissió de Desenvolupament Professional, actualment formada per Cristina Abelló i Gerard Calderón.
Imatges
Preguntes Freqüents
Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.