30 minuts amb... Francesc Casadesús
Cicle d'entrevistes a professionals de la Gestió Cultural
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 25/05/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
30 minuts amb... Francesc Casadesús forma part d'un cicle d'entrevistes curtes a professionals de la Gestió Cultural que pretén crear un espai de trobada online a través de l'apropament a un perfil destacable per la seva trajectòria o professió, que coneixerem més d'a prop, més personalment, a través d'una petita entrevista.

Les entrevistes sempre són en dimarts a les 18:30 h, i es fan a través de l'aplicació Google Meet. Per a rebre l'enllaç i connectar-te caldrà que t'inscriguis. La inscripció és gratuïta.

En aquesta darrera cita, coneixem a Francesc Casadesús, ballarí, coreògraf, gestor cultural i soci de l’APGCC. Ha estat al capdavant de projectes com el del Mercat de les Flors i actualment dirigeix el Festival Grec de Barcelona.

Condueix l'entrevista Cristina Abelló, membre de la Junta Directiva de l'APGCC i de la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC, comissió de treball que ha impulsat aquesta iniciativa.
Preguntes Freqüents
Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.