30 minuts amb Mauricio Delfín
Cicle d'entrevistes a professionals de la Gestió Cultural
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 11/05/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
30 minuts amb... Mauricio Delfín forma part d'un cicle d'entrevistes curtes a professionals de la Gestió Cultural que pretén crear un espai de trobada online a través de l'apropament a un perfil destacable per la seva trajectòria o professió, que coneixerem més d'a prop, més personalment, a través d'una petita entrevista. 

Les entrevistes sempre són en dimarts a les 18:30 h, i es fan a través de l'aplicació Google Meet. Per a rebre l'enllaç i connectar-te caldrà que t'inscriguis. La inscripció és gratuïta.

En aquesta darrera cita, coneixem a Mauricio Delfín, antropòleg, gestor cultural i especialista en tecnologies de la informació i comunicació pel desenvolupament humà. Actualment forma part del Banc d’Experts de la UE/UNESCO en governança cultural i és director de l’Associació Civil Solar de Perú.

Condueix l'entrevista Johann Kaucher, membre de la Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC, comissió de treball que ha impulsat aquesta iniciativa.
Preguntes Freqüents
Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.