Dinàmiques participatives per la gestió d’equips
Formació presencial
Detall Formació
Mireia Asensio | Data d'inici 04/11/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Vols generar trobades professionals més participatives, creatives i transformadores? Aquest taller pràctic planteja diferents dinàmiques que es poden aplicar fàcilment amb els equips i/o grups de treball, i transportar a assemblees i altres trobades de caire social i comunitari. Et pot ser útil si necessites facilitar sessions d'aprenentatge, cohesió i vincles entre el grup, motivació, generació d'idees i de respostes creatives, avaluació de procés, un pla d'acció i un tancament efectiu i afectiu. 

Metodologia
L'estil multidisciplinari de la formadora és una combinació de l'antropologia i ecologia emocional dels grups i les arts aplicades per el canvi social. Treballarem principalment amb eines de l’educació no formal, humanista i crítica: dinàmiques participatives i vivencials que permetin un procés d’aprenentatge significatiu, afavorint espais pel diàleg, la reflexió i l’intercanvi. 

Programa del curs
  • Benvinguda i presentacions
  • Què ens fa falta? (interessos, necessitats, expectatives)
  • Dinàmiques per trencar el gel
  • Dinàmiques per energizar i enfocar
  • Dinàmiques per potenciar la creativitat
  • Dinàmiques de reflexió i avaluació
  • Com sortir d'una reunió amb un pla d'acció 
  • Dinàmiques de tancament
  • Tancament i avaluació del curs
Coneixement
Aquest curs està dirigit a qualsevol professional, no cal tenir coneixements previs.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs.
Participen
Mireia Asensio
Llicenciada en Antropologia Social (The University of Manchester), Màster en Gestió de l’Aprenentatge (Lancaster University) i Màster en Arts Escèniques Aplicades (The University of London) al context social, educatiu i de la salut. Consultora, investigadora, escriptora pedagògica i formadora en l'acompanyament d’equips i grups de treball. Facilita processos de benestar relacional, d’avaluació qualitativa, aprenentatge significatiu, dinamització i participació de grups. Docent en avaluació i gestió de projectes i equips i tutora en el Postgrau d'Arts Escèniques per l'Acció Social a l'Institut del Teatre de Barcelona. Des del 2020 Co-Fundadora d’Artec20 on es realitzen projectes educatius d’arts escèniques i creativitat visual. Ha col·laborat amb diversos grups internacionals i ha transitat per diferents sectors com la Conselleria d’Educació del Govern Balear, universitats al Regne Unit i Europa i per la Comissió Europea. www.relationalart.info @mireiarelart www.relationalart.info www.artec20.org @mireiarelart
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs