Formes jurídiques per a la meva empresa cultural
Formació en línia
Detall Formació
Laura Mora | Data d'inici 03/11/2021 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
Comparatiu de les formes jurídiques més habituals al sector cultural: persones treballadores autònomes, societats civils particulars, associacions i societats cooperatives (amb un breu apunt sobre fundacions). Aspectes fonamentals de les diferents formes jurídiques descrites: definició, persones sòcies (nombre, drets i deures, responsabilitat), capital mínim i altres requisits, així com procediment de constitució, fiscalitat, avantatges i inconvenients.

Aquesta sessió no s’enregistrarà.

Coneixement
Aquest curs està dirigit a qualsevol professional, no cal tenir coneixements previs.
Badges i certificacions
Les persones assistents a la formació podran demanar un certificat d'assistència on hi constin les dates i la durada del curs. Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.
Participen
Laura Mora
Llicenciada en dret per la Universitat Pompeu Fabra, màster oficial d’Internacionalització per la Universitat de Barcelona. Amb experiència en l’àmbit jurídic societari, al Registre Mercantil de Barcelona i en departaments jurídics de diverses empreses i entitats. També té experiència en l’àmbit de l’educació Internacional i l’intercanvi educatiu amb universitats dels Estats Units. Actualment treballa al Departament Jurídic de la Consultoria Coop de Mà SCCL, donant suport i orientació jurídica societària a entitats de l’economia social i sense ànim de lucre.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs