Viure sense estrès
Taller de mindfulness
Detall Formació
Mònica Arús | Data d'inici 26/10/2022 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció
T’has parat a pensar com et sents? Dediques un moment del dia per a tu? O vas tot el dia amb mode pilot automàtic? Ets conscient que no podem separar l’àmbit personal de l’àmbit laboral? Que el que ens passa i el que sentim afecta el nostre rendiment professional i viceversa?

La pràctica de Mindfulness, atenció plena, et permetrà fer una pausa per observar-te i potenciar les teves pròpies capacitats per gestionar millor les emocions i l’estrès. En aquesta càpsula formativa entendrem com funciona el mecanisme de l’estrès i prendrem consciència de la importància de fer una pausa deliberada per respondre en comptes de reaccionar davant dels reptes del dia a dia, tant en l’àmbit laboral com personal.

En temps d’incertesa i confusió, on tot canvia molt ràpidament i ens demana d’un gran esforç d’adaptació, prendre consciència de la importància de parar atenció a les teves necessitats i fer-te responsable del teu benestar és la clau per afrontar els reptes de la vida amb més energia, creativitat i alegria.


Objectius
 • Identificar que és l’estrès
 • Augmentar els recursos propis per gestionar l’estrès
 • Prendre consciència de la importància de fer una pausa
 • Potenciar la creativitat
 • Assolir eines pràctiques per integrar l’atenció plena
 • Augmentar el benestar

Programa
Taller presencial de 4 hores per introduir-nos i apropar-nos a les pràctiques que ens proposa el Mindfulness enfocat a la gestió de l’estrès.

 • Benvinguda
 • Pràctica: connectant amb l’aquí i ara
 • Com funciona el mecanisme de l’estrès?
 • Dinàmica Els estressors
 • Com podem respondre a l’estrès? Respondre versus reaccionar.
 • La importància de fer una pausa: la pausa deliberada.
 • Pràctiques per potenciar l’autoobservació
 • Tancament

Materials: s’entregarà un dossier amb els continguts de la sessió i un àudio amb una pràctica de meditació guiada.

Coneixement
No es requereixen coneixements previs sobre Mindfulness per accedir a aquest curs.
Badges i certificacions
Aquesta formació és presencial.
Les persones que assisteixin al curs rebran un certificat d'assistència del mateix, on s'indicarà la data i la durada de la formació.
Participen
Mònica Arús
Amb 20 anys d’experiència en la pràctica de ioga&mindfulness de diferents escoles i tradicions, i amb 25 anys d’experiència en l’àmbit de la direcció de persones i equips al capdavant d’organitzacions i institucions públiques i privades de l’àmbit cultural, el seu perfil combina el coneixement de la gestió d’equips amb el coneixement i experiència de tècniques per aconseguir viure amb més benestar.
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs