Parlar en públic amb confiança: eines útils per als professionals de la gestió cultural
Detall Formació
Mireia Asensio | Data d'inici 26/11/2024 | Inscripció Tancada | Sense places disponibles
Descripció

Curs presencial al CERC (C. Montalegre 7, Barcelona)

Dimarts 26 de novembre i dimarts 3 de desembre, de 16 a 20 h


En l’àmbit professional, comunicar què fem, com ho fem i què oferim és essencial. Aquest taller t’ofereix les eines per dominar l’oratòria i connectar tant amb la ment com amb el cor dels teus clients i col·laboradors. Aprendràs a desenvolupar la teva confiança interna, de manera que la teva comunicació sigui única i inspiradora. Mitjançant tècniques teatrals i de coaching, descobriràs com fer ús de la teva veu i presència escènica, identificant tant les teves fortaleses com les àrees de millora. També treballarem la gestió dels nervis, per tal que puguis desenvolupar un estil comunicatiu propi i efectiu per a qualsevol ocasió. Tot això ho practicarem en un entorn segur i sense judicis, on experimentar i aprendre lliurement.


OBJECTIUS:

  1. Descobrir i potenciar la teva veu i estil comunicatiu personal
  2. Explorar les teves habilitats úniques per destacar davant d'un públic
  3. Guanyar confiança per expressar-te amb seguretat i naturalitat
  4. Aprendre a construir i desenvolupar discursos coherents i convincents
  5. Gestionar els nervis i la vergonya amb estratègies pràctiques
  6. Reconèixer i treballar els punts forts i les àrees de millora en la comunicació


CONTINGUTS:

  1. Presència escènica i expressió corporal no verbal
  2. Les habilitats fonamentals per parlar en públic amb èxit
  3. Com identificar el missatge clau i adequar-lo a l'audiència
  4. Crear una proposta de valor amb paraules que captin l’atenció
  5. Estratègies per gestionar la por escènica i la timidesa
  6. Els 5 ingredients d'un discurs que connecta e inspira
  7. Ús adequat del suport tecnològic: micròfon, càmeres i eines audiovisuals


METODOLOGIA:


Aquest taller combina una pràctica vivencial amb recursos teòrics, basant-se en el coaching a escena. S’utilitzaran metodologies creatives com les arts relacionals, el teatre, cartes visuals, i el coaching creatiu, fomentant l’aprenentatge i la col·laboració entre les participants en un espai de confiança.



Coneixement

No calen coneixements previs per fer aquesta formació.

Participen
Mireia Asensio
Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la Universitat de Manchester i amb un Màster en Educació i Gestió de l'Aprenentatge per la Universitat de Lancaster, així com un Màster en Arts Aplicades: Teatre, Dansa i Música a Goldsmiths, Universitat de Londres. Experta en estratègies creatives per generar aprenentatges, promoure la comunicació, la creativitat, el networking relacional i el treball en equip. Professora associada a la Universitat de Vic (UVic) i a la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona (FUAB), docent i directora de TFG a l'Institut del Teatre de Barcelona. www.relationalart.info @mireiarelart www.relationalart.info www.artec20.org @mireiarelart
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs