MICROXOC 3
Detall Jornades Culturals
Data d'inici 27/03/2025 | Inscripció Oberta | Places Disponibles
Descripció

El dijous 27 de març al Citilab tindrà lloc la tercera edició del MICROXOC on comptarem amb la presència d’Antonio Lafuente amb qui explorarem la cultura del prototipat, la seva capacitat per gestionar la diversitat, treballar amb el que no està codificat i fomentar la interdisciplinarietat, a diferència de la cultura acadèmica. A més, analitzarà el valor dels prototips oberts, experimentals i afectius com a eines d’innovació necessàries i factibles. També exposarà els principals reptes que han sorgit als tallers de prototipat on ha treballat com les Cuines Cíviques, Laboratoris Ciutadans, Clíniques Ciutadanes i Projectes de Recerca Afectiva.


Pel que fa a l’espai de networking ens acompanyarà Sara Marata i la seva dinàmica del Cercle de sinergies orientada al foment de l'intercanvi d'idees i suport mutu entre els participants. Cada persona compartirà una necessitat o repte, mentre els altres oferiran solucions, recursos o contactes per ajudar a resoldre-les. 


Programa


17.45 h Obertura de portes i acreditació.

18 h - 19 h Xerrada La cultura del prototipat com a cultura profana a càrrec d’Antonio Lafuente.

19 h - 20 h Dinàmica Cercle de sinergies a càrrec de Sara Marata.

20 h Finalització de l’activitat.


Consulta tota la informació sobre el programa i els ponents en aquest enllaç.


El XOC és una trobada de professionals de la gestió cultural per a treballar, crear i imaginar el sector des d’una perspectiva compartida. Des de 2001 l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural organitza un Simposi sobre la professió que des de 2015 pren forma com a XOC (Xarxa Oberta i Comunitat). Des de 2019 es canvia el format convertint-lo en una jornada diferent, disruptiva i participativa, on s’aprèn i es comparteixen les últimes tendències en gestió cultural. L’any 2024 el XOC es transformà per donar pas als MICROXOCS, trobades professionals de menor durada, però celebrades amb major assiduïtat, que l’APGCC impulsa en diversos moments de l’any dins de la seva programació d’activitats.


Dijous 27 de març a les 17.45 h al Citilab (Pl. Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat)


Preu inscripció

General: 25 €

Persones sòcies: 10 €


Reserva la data, t'hi esperem!


Activitat realitzada en el marc del conveni de col·laboració entre l'APGCC i el Citilab, i que té com a objectiu impulsar projectes, iniciatives i accions orientades a la innovació cultural i social a través de la cocreació, la formació i l'experimentació col·lectiva.

Imatges
Preguntes Freqüents
Quan rebré l'enllaç per a connectar-me a la formació online?

Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió. Normalment, s'envia entre 6 i 24 h abans de l'inici de la formació.

Amb quina plataforma s'imparteixen les formacions online?

Les activitats online normalment s'imparteixen de manera virtual a través de la plataforma Google Meet. En cas que no sigui aquesta aplicació, s'especificarà la plataforma a la informació del curs.

Necessito instal·lar-me alguna aplicació per a connectar-me?

En cas que l'aplicació s'imparteixi amb Google Met, no cal instal·lar-te res si et connectes a través de l'ordinador. T'enviarem un enllaç per correu electrònic i només t'hi has de connectar. Només en cas que et connectis a través del mòbil t'hauràs d'instal·lar l'aplicació de Google Meet o GMail prèviament.

Necessito càmera i micròfon per a fer les formacions online?

Per a les formacions online recomanem sempre disposar de càmera i micròfon per a connectar-se a les sessions. Tot i que no és obligatori, és més fàcil per a la persona que imparteix la formació empatitzar i connectar amb les cares que amb una pantalla negra. El micròfon acostuma a estar mutejat i només caldrà que l'obris per a intervenir.

Quin certificat obtindré quan acabi el curs?

En cas que hagis assistit a la totalitat del curs, un cop finalitzat, pots sol·licitar a través de correu electrònic un certificat d'assistència de la formació, on s'especifiquen les dates, el títol de la formació i el número d'hores.


Les persones que no es connectin a la sessió a l'hora i data acordades no podran sol·licitar aquest certificat.

On es fan les formacions presencials?

Habitualment les activitats presencials es realitzen a Barcelona, al CERC (Centre d'Estudis i Recursos Culturals), al carrer Montalegre 7. Si no es realitza en aquest espai s'indicarà a on al cos de la descripció

Quan rebré l'enllaç per fer la formació online?

La informació pràctica de cada formació, inclòs l'enllaç de connexió de les formacions onlines, s'envia el dia abans de l'inici del curs