Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 27-10-2021

Jornada d'Interacció. Cultura i Salut: generant benestar

10 de novembre al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona
Data de publicació: 27-10-2021
El proper 10 de novembre se celebra una nova edició d'Interacció, la trobada dels responsables i professionals de la cultura amb perspectiva local.   

L'edició d'enguany aborda els lligams entre la cultura i la salut en el seu sentit més ampli. La cultura comprèn tot un seguit d'accions que tenen un fort lligam amb el benestar, la salut psicològica i la cohesió social. En els últims anys hi ha hagut diverses iniciatives de gran interès en aquest àmbit i per això creiem que des dels municipis cal tenir una visió general de la importància i les possibilitats que ens ofereix el binomi cultura i salut.

L’objectiu és obrir un diàleg entre els professionals de la cultura i els de la salut, veure les possibilitats que s’ofereixen, incidir en els canvis metodològics i establir ponts entre agents, institucions i persones implicades en ambdòs sectors.

Enguany Interacció es concentra en una sola jornada que es desenvoluparà al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona. S’hi aplegaran professionals de primer ordre del camp de salut i de la cultura, alguns dels quals mantenen una gran activitat en tots dos camps. 

Quan us inscriviu, podreu triar entre participar de manera presencial o bé seguir el debat de manera virtual.

  • 10 de novembre de 2021, a partir de 9 a 14.30 h
  • Paranimf de la Diputació de Barcelona i retransmissió en línia.
  • Recinte Escola Industrial. Accés pel carrer Urgell, 187, alçada del carrer Còrsega.

Tags: