Agenda | APGCC

09-12-2021 fins al 09-12-2021

Píndola formativa: drets d’imatge i d’autor en fotografies i vídeos d’espectacles d’arts escèniques. Normativa i bones praxis

Dijous 9 desembre de 10 a 12 h, formació online
09-12-2021 fins al 09-12-2021
Localització: Online
Data de publicació: 29-11-2021
En algun moment de la vida d’un espectacle es fan servir imatges, fotografies o vídeo, de la producció. Tant de cara a la difusió, a través de premsa, web i xarxes socials, com en els dossiers i informació que s’envien als responsables de programació.

Aquesta formació, que es farà online, s’endinsa en la relació artista-fotògraf. Quins tipus d’acords i contractes es pot trobar una companyia que encarrega imatges per difondre seu espectacle? Quines limitacions d’ús té aquest material? Quina durada han de tenir els acords? Quin paper hi juguen els drets d’imatge de les artistes que hi apareixen i quin la cia com a propietària de l’espectacle? Necessitem que el públic que aparegui als nostres vídeos i fotografies signi una cessió de drets d’imatge?

Desenvolupament de la sessió: 
  • 10 h – Benvinguda 
  • 10.10 h – Víctor Blasco: marc legal i exemples d’aplicació
  • 11 h – Marta Garcia Cardellach: casos pràctics
  • 11.30 h –Preguntes de les persones assistents 

Informació pràctica: 
Píndola formativa organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques APCC, APdC, AADPC, TTP i APGCC i oberta a les persones associades.
Ponents: Víctor Blasco, advocat especialista en drets d’autor i d’imatge; Marta Garcia Cardellach, fotògrafa especialitzada en arts escèniques i circ.

Plataforma: Zoom

Tags: