Actualitat | APGCC

Data de publicació: 02-12-2021

Així es va viure el XOC 2021

L'edició 2021 de la Jornada XOC va tenir lloc el passat novembre entre l'Empordà i Barcelona
Data de publicació: 02-12-2021
Aquest 2021 la Jornada Professional XOC ha recuperat el seu format presencial, i ho ha fet per partida doble. L'edició va arrencar el dia 17 de novembre amb una taula rodona prèvia, per parlar sobre cultura transversal des de la ruralitat des de l'Alt Empordà; i culminava dimarts 23 del mateix més amb la jornada central a Barcelona. L'edició es tanca amb més 100 professionals que s'han trobat dins del marc del XOC per aprendre, compartir i crear conjuntament. 


Algunes de les sessions es van retransmetre en streaming i es poden recuperar des del canal de Youtube de l'APGCC. És el cas del diàleg inaugural, amb Marisol López i Jordi Sellas, la taula rodona sobre cultura de base, que va tancar la jornada central, i l'activitat prèvia sobre cultura i ruralitat que va acollir la Nau Côclea des de Camallera.

La Jornada també es va recollir de manera gràfica, i les fotografies de la jornada central ja es poden veure a la galeria del web www.culturaenxoc.org.

Aviat des de l'APGCC es compartirà el vídeo resum de la jornada i les relatories de les diferents activitats. De moment podem disposar de la relatoria visual que l'il·lustrador, gestor cultural i soci Quim Packard va fer durant la jornada del 23.

Tags: