Agenda | Polítiques culturals

10-12-2021 fins al 10-12-2021

Debat. Cens d'artistes de Catalunya

Divendres 10 de desembre, 18 h al Mèdol, Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona
10-12-2021 fins al 10-12-2021
Localització: Mèdol, Tarragona
Data de publicació: 09-12-2021
Debat amb artistes, intervenció de Daniel Gasol i actuació d'Edu Comelles

Casa Canals acollirà el divendres 10 de desembre al vespre una trobada de suport al Cens d'Artistes de Catalunya, una iniciativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Nacional de la Cultura de les Arts (CoNCA) per conèixer la situació de creadors i creadores i plantejar millores en aquest àmbit. Fins ara s’ha presentat en diversos espais i equipaments del territori, i l’acte de divendres tancarà la radiografia de la creació artística del sud de Catalunya.

18:00 h. Presentació Manel Guerrero (coordinador), Margarida Troguet (vicepresidenta del CoNCA) i Inés Solà (consellera de Cultura de Tarragona)
18:15 h. Debat amb les artistes Núria Arias i Daniel Gasol, la gestora cultural Xènia Gaya (Col.lectiu Cultura) i Nani Blasco (Associació d’Artistes Visuals de les Comarques del Sud)
19:30 h. Actuació musical Edu Comelles 
20:00 h. Intervenció i visita guiada amb Daniel Gasol 

El Cens d'artistes és una reivindicació històrica d'associacions de professionals dels diferents àmbits creatius: arts visuals i plàstiques, disseny, il·lustració, música, arts escèniques, literatura, audiovisuals i cinema, i videojocs. Tant si ets artista com persona creativa o de la gestió cultural, vine a conèixer i apuntar-te al cens, una oportunitat única de prendre el pols a la creació al país.

Tags: