Recursos i documentació | Gestió cultural

Data de publicació: 09-02-2022

La Comissió Europea crea la «CulturEU Funding Guide. EU Funding Opportunities for the Cultural and Creative Sectors 2021-2027»

Guia interactiva per a facilitar l'accés a les oportunitats de finançament disponibles per als sectors cultural i creatiu
Data de publicació: 09-02-2022
La Comissió Europea ha creat la «CulturEU Funding Guide. EU Funding Opportunities for the Cultural and Creative Sectors 2021-2027». Amb aquesta guia interactiva, la Comissió Europea vol facilitar l'accés a les oportunitats de finançament disponibles per al sector cultural en totes les fonts de finançament de la Unió Europea disponibles entre 2021 i 2027.

L'objectiu és ajudar als actors d'aquest sector a identificar les fonts més adequades de suport de la UE per als seus projectes.

Per a utilitzar-la has de respondre a una sèrie de preguntes segons el sector on estiguis treballant, el tipus d'organització i el suport que estàs buscant. els resultats et permeten filtrar les fonts de finançament rellevants i les convocatòries disponibles que millor s'adaptes a les teves necessitats.

Els resultats van acompanyats dels pressupostos disponibles, processos de sol·licitud de les diferents fonts de finançament i un enllaç al programa o convocatòries específiques.

Tags: