Actualitat | APGCC

Data de publicació: 24-02-2022

Parlem amb... David Marín

Hem parlat breument sobre gestió cultural amb el director de a Nau Ivanow, soci de l'APGCC
Data de publicació: 24-02-2022
Quina és la prioritat de la GC a Catalunya per aquest any?
Per mi el repte és aconseguir que la gestió cultural sigui reconeguda i valorada com a professió, no és només un repte per aquest any si no de llarg recorregut, crec que fem una feina molt important dins el sector cultural i sovint patim una atomització que ens fa caure en males pràctiques, precarització i  altres coses fruit de no estar molt estructurades ni reconegudes.

Què creus que els cal aprendre a altres sectors del sector cultural?
Doncs justament el fet que unides podem arribar molt més lluny, tenir molta més presència i ser més fortes en la nostra feina. Sovint som la baula que enllaça moltes de les parts de la cadena de valor del sector i que fa possible que el projectes siguin una realitat, però com deia abans, no estem unides perquè sovint aquesta tasca no es té clara o ben definida. En altres sectors es parla molt de l’intrusisme laboral, però en el nostre sembla que tot si val o tothom ho pot fer. 

Què és el més t'agrada de la teva professió?
En el meu cas el que més m’agrada es la gran diversitat de coses que puc fer, cada dia és com una nova aventura, gent nova, projectes nous, reptes nous, això em fa està desperta i ser una persona activa, amb ganes d’aprendre, de créixer i de mantenir-te sempre al dia de tot plegat. 

Tags: Parlemamb