Convocatòries | Biblioteques, llibre i edició

Data de publicació: 01-03-2022

Aportacions reintegrables a projectes i plans editorials

De l'1 de març al 07 d'abril de 2022
Data de publicació: 01-03-2022
Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de "cofinançament" que permeten a l'empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.
L’objecte és la concessió d’ajuts a projectes i plans editorials íntegres o segmentats i adreçats a la producció tradicional o digital de productes editorials per a la seva comercialització.

Termini per sol·licitar l’ajut: de l'1 de març al 07 d'abril de 2022, ambdós inclosos.
El moment de llançament comercial, entès com la data en què el projecte o el pla editorial comenci la comercialització, s'ha de produir entre l'1 de gener del 2022 i el 28 de febrer del 2023, tots dos inclosos.

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat

A qui va dirigit
  • A empreses persones jurídiques que tinguin com a objecte social la producció editorial i les persones físiques que estiguin donades d’alta d’activitat econòmica en epígrafs relacionats amb la producció editorial i que compleixin els requisits i condicions que estableix la base 3.
  • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen en unions temporals d’empreses (UTE).

Tags: