Convocatòries | Arts escèniques

25-02-2022 fins al 17-03-2022

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria d'ajuts artístics i culturals per aquest 2022

El termini per presentar sol·licitud finalitza el 17 de març
25-02-2022 fins al 17-03-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 25-02-2022
La convocatòria d’Ajuts Girona Kreas tenen per objectiu donar suport a les iniciatives i projectes d'artistes, associacions o empreses culturals vinculades a ciutat de Girona de qualsevol camp artístic (música, teatre, dansa, circ, literatura, arts visuals i audiovisuals i cultura popular i tradicional).
 
La subvenció Amplia Cultura està destinada a dona suport a les activitats culturals de promoció i exhibició per part d’associacions i entitats gironines, en l’àmbit de les arts escèniques, musicals, visuals, audiovisuals, literatura, cultura popular i tradicional, patrimoni cultural, que complementin l’oferta cultural a la ciutat. També poden optar a aquesta subvenció projectes culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social
 
El Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics de la Girona Film Office es dirigeix a creadors i creadores emergents de l’àmbit audiovisual que vulguin desenvolupar un projecte, o una fase d’un projecte, amb finalitat artística dins del marc d’un acompanyament audiovisual i cinematogràfic.
 
Les persones interessades en aquesta convocatòria poden assistir a la sessió informativa, on es resoldran de forma pràctica tots els dubtes relacionats amb les convocatòries i la presentació de projectes. Es durà a terme el dilluns 7 de març a les 18:30h a El Modern. La sessió es completarà amb la presentació del serveis de l'Oficina de Foment de les Arts (OFA), una oficina de gestió i coordinació especialitzada que facilita assessorament i suport al sector de les Indústries Culturals i Creatives. 

Tags: