Convocatòries | Arts escèniques

15-03-2022 fins al 14-04-2022

Aportacions reintegrables a la distribució i explotació d'espectacles

Del 15 de març al 14 d'abril de 2022
15-03-2022 fins al 14-04-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 15-03-2022
Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de "cofinançament" que permeten a l'empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.
L’objecte és la concessió d’ajuts amb la tipologia següent:
  • Ajuts a projectes de distribució i explotació d’espectacles arreu de Catalunya, excepte Barcelona, dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu.
  • Ajuts a projectes de distribució i explotació de gires de concerts d’orquestres simfòniques arreu de Catalunya. 
  • Ajuts a projectes d'explotació d'espectacles dels àmbits del teatre, la dansa, el circ i la música en viu al municipi de Barcelona i fora de Catalunya

Termini per sol·licitar l’ajut:
Del 15 de març al 14 d'abril de 2022, tots dos inclosos.
El calendari de l'explotació del projecte s'ha de produir entre l'1 de gener de 2022 i el 30 de juny de 2023, tots dos inclosos. Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat

A qui va dirigit
  • A empreses privades, ja siguin persones físiques o jurídiques, de promoció d’espectacles de música en viu, de producció i distribució d’espectacles i les companyies professionals de teatre, de dansa o de circ, que compleixin els requisits de la base 3. Les empreses exhibidores de teatre, música, circ o dansa no poden sol·licitar ajut.
  • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixen unions  temporals d’empreses (UTE).

Tags: