Actualitat | APGCC

Data de publicació: 23-03-2022

Inscripcions obertes del programa impulsA’t

L’APGCC obre el període d’inscripcions per al programa de mentoria 2022
Data de publicació: 23-03-2022
Ja estan obertes les inscripcions per a l'edició d’enguany del programa de mentoria impulsA't, nascut l'any 2018 per a donar resposta a l’increment en les dificultats d’inserció i reinserció laboral que pateix un gran nombre de professionals de la gestió cultural. Amb aquesta iniciativa l'APGCC vol ajudar les professionals sòcies a donar les primeres passes dins el mercat laboral, o bé a reincorporar-se després d’un temps d’inactivitat per atur o bé excedència. El programa també està pensat per ajudar a reorientar l’activitat professional per a professionals en actiu que tinguin la necessitat de redefinir el seu perfil.
 
L’objectiu del programa és facilitar la transferència de coneixements entre professionals amb llarg bagatge i coneixement del sector i aquelles persones que necessitin un suport per definir o reorientar el seu propi itinerari professional. El programa no pretén prestar un servei de consultoria empresarial, sinó que està destinat a acompanyar a persones en procés de redefinició professional.
 
Amb un format consolidat, el programa d’enguany vol acollir a 20 persones mentorades.
 
A qui va adreçat
  • El programa impulsA’t és només per a persones associades a l’APGCC. D’acord amb els objectius indicats, els destinataris del programa són: 
  • Professionals que volen incorporar-se per primer cop al mercat laboral després d’haver finalitzat els seus estudis. 
  • Gestores i gestors culturals que volen reincorporar-se al mercat laboral després d’un temps d’atur o inactivitat.
  • Professionals que volen reorientar la seva activitat professional després d’un temps d’exercici per esgotament de l’actual cicle professional, millorar la retribució, o per ganes d’aplicar l’experiència assolida en nous àmbits, fer front a nous reptes i créixer professionalment 
El programa s'articula a partir de trobades  personals entre professionals de la gestió cultural amb una llarga i consolidada trajectòria (mentors i mentores) i professionals que necessiten dissenyar o redissenyar el seu propi itinerari (mentorats i mentorades). D'entre les persones inscrites, la comissió encarregada farà la selecció que consideri adient i establirà les parelles segons afinitat de l’àmbit professional.
 
El programa requereix la implicació de les persones seleccionades, que caldrà que es comprometin a treballar seriosament en el pla de treball que li proposi la persona mentora. 
 
Descarrega't la presentació del programa o consulta les preguntes freqüents si tens dubtes.
 
Apunta't al programa de mentoria de l'APGCC fent clic aquí.
Termini d’inscripcions del 24 de març al 10 d’abril.

Tags: