Convocatòries | Arts escèniques

12-04-2022 fins al 28-04-2022

Beques per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, de l'arquitectura i el disseny, de les arts escèniques, de la música i del pensament

Termini de presentació de sol·licituds: del 12 al 28 d'abril a les 14 h
12-04-2022 fins al 28-04-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 07-04-2022
Ajuts de l'àmbit de les arts escèniques, visuals i de la música
CANVI DE L'HORA DE TANCAMENT DEL TRÀMIT: Amb els terminis habituals, aquest tràmit es tancaria el 27 d'abril, però per poder atendre totes les incidències tècniques que puguin sorgir dins de termini, es posposa el tancament fins al 28 d'abril a les 14 h. 

Beques per a la recerca i la innovació en els àmbits de les arts visuals, de l'arquitectura i el disseny, de les arts escèniques, de la música i del pensament (CLT019).
Són beques per promoure el treball individual d’una persona física o agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica en un projecte de recerca, investigació, experimentació o creació, que afavoreixi el coneixement i el desenvolupament artístic i cultural en els àmbits de les arts visuals, les arts escèniques, la música i el pensament. Així mateix, també dona suport a projectes que promoguin els nous sectors creatius.

A qui va dirigit
  • A les persones físiques domiciliades a Catalunya o amb domicili fora de Catalunya, però que conservin el veïnatge civil català.
  • A les agrupacions de persones físiques sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, tinguin les condicions que exigeixen l’apartat 2.1 i la resta de les bases.
Termini de presentació de sol·licituds: del 12 al 28 d'abril a les 14 h

Tags: