Convocatòries | Audiovisual

25-04-2022 fins al 25-05-2022

Aportacions reintegrables a projectes de l'àmbit dels videojocs

Termini per sol·licitar l’ajut: del 25 d'abril al 25 de maig de 2022, tots dos inclosos.
25-04-2022 fins al 25-05-2022
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 25-04-2022
Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de "cofinançament" que permeten a l'empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.
L’objecte d’aquestes bases és la concessió d’ajuts per a projectes de l’àmbit dels videojocs que tinguin una temporalitat definida, que siguin econòmicament identificables i diferenciables dins l’activitat de l’empresa i que consisteixin en el desenvolupament, la producció, l'edició, la distribució, la comercialització o la difusió de videojocs.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 25 d'abril al 25 de maig de 2022, tots dos inclosos.
Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior. Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat

A qui va dirigit
  • Poden presentar sol·licituds les empreses privades que siguin persones físiques o persones jurídiques que tinguin com a objecte social el desenvolupament, la producció, l'edició, la distribució, la comercialització o la difusió de videojocs i que compleixin els requisits i condicions que estableix la base 3.
  • També poden presentar sol·licituds les agrupacions d’empreses que es constitueixin en unions temporals d’empreses (UTE).

Tags: