Agenda | Arts escèniques

31-05-2022 fins al 01-06-2022

Jornades CREA!

31 de maig i 1 de juny a la Fundació La Plana de Santa Maria d'Oló
31-05-2022 fins al 01-06-2022
Localització: Fundació La Plana (Santa Maria d'Oló)
Data de publicació: 20-05-2022
Els dies 31 de maig i 1 de juny tenen lloc les XI Jornades CREA, i les persones sòcies de l'APGCC tenen preu especial a la inscripció.

Les Jornades CREA! són un espai pensat perquè professionals de les Arts Escèniques puguin formar-se, debatre i reflexionar. Aquest certamen organitzat per l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP) se celebrarà a la Fundació la Plana de Santa Maria d'Oló i pretén ser un punt de trobada dels i les professionals del sector per compartir experiències, formes de treballar, conèixer-se mútuament i expressar preocupacions. 
 
Els i les participants podran escollir entre dos itineraris. El primer, enfocat als processos de creació en col·lectiu que consistirà en dues jornades formatives de la mà de l'actor, director i autor teatral Enric Ases. I el segon itinerari on s'abordaran, també mitjançant sessions formatives, temes de pressupost de contractació, ciberseguretat i elements d'il·luminació -focus mòbils LED per a teatre i espais escènics i control d'il·luminació per a teatre-. En aquest segon itinerari intervindran Albert Mas, gerent d'ARC (Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya), Xavier Loscos, assessor tecnològic a l'empresa Midgard i membres de l'empresa STONEX. 
 
De la mateixa manera, tots els assistents podran realitzar activitats conjuntes com la taula on es parlarà de la Llei de Drets Culturals, amb l'Hble. Consellera de Cultura Sra. Natàlia Garriga o el diàleg amb l'antropòleg i catedràtic Manuel Delgado "A la recerca de l'espai perdut. La canalla, del carrer al cau".  A més a més, la Cia. Roberto G. Alonso amenitzarà la jornada amb l'espectacle Cabaret 13. 
Documents relacionats
Programa Jornades CREA 2022

Tags: