Actualitat | APGCC

Data de publicació: 25-05-2022

Es tanca la 1a edició del programa Constel·lacions, impulsat des de la comissió de territori de l'APGCC

Aquesta primera edició ha comptat amb la participació de 21 professionals sòcies
Data de publicació: 25-05-2022
L'APGCC compta amb més de 700 persones sòcies distribuïdes pel territori, constituint una xarxa amb una gran riquesa de perfils vinculats a la gestió cultural, des de tota la diversitat de vessants possibles.

El Programa Constel·lacions, impulsat per la Comissió de Territori de l'APGCC, ha volgut donar l'oportunitat a professionals d'aquesta base social de conèixer de primera mà una persona sòcia resident a un altre punt del territori, amb qui poder intercanviar opinions i experiències a través d'una trobada virtual o presencial.

La primera edició d'aquest programa, celebrada durant el mes d'abril i maig de 2022, ha comptat amb la participació de 21 professionals, que a través de 12 aparellaments han teixit les primeres constel·lacions a través del territori. En aquesta notícia trobaràs adjunta la memòria del programa amb relatories de les persones que hi han participat.

L'objectiu de la proposta és reforçar i fer créixer la comunitat de professionals de la Gestió Cultural, més enllà de les zones de treball habitual, i permetre als membres conèixer de prop agents i realitats culturals d'altres espais.

Tags: