Agenda | Música

25-08-2022 fins al 28-08-2022

Festival Eufònic 2022

Del 25 al 28 d'agost a Terres de l'Ebre
25-08-2022 fins al 28-08-2022
Localització: Terres de l'Ebre
Data de publicació: 14-07-2022
Eufònic és un festival al voltant de les arts sonores, visuals i digital-performatives que se celebra a finals d'agost a La Ràpida, Amposta, Tortosa, Miravet, Roquetes i Ulldecona.

Eufònic Pro – Terres de l’Ebre és un espai de trobada entre professionals, programadors, comissaris i gestors culturals nacionals i internacionals amb creadors i artistes catalans de naturalesa digital i performàtica. Comissariat per Antònia Folguera i Marta Oliveres, els matins de dijous 25 i divendres 26 d’agost l’Escola per l’Art i la Cultura de Tortosa es converteix en un espai de contaminació artística i intercanvi de coneixements per afavorir la professionalització del nostre talent així com la seva visibilitat i mobilitat que combina activitats presencials i telemàtiques per a la difusió de les arts i per recolzar el treball dels i les artistes que, donat aquest context, investiguen també formats performatius híbrids on la telepresència es combina amb l’embodiment o personificació.

*Les persones sòcies de l'APGCC tenen un descompte del 30% aplicable en entrada Pro senzilla, demana el codi de descompte a professionals@gestiocultural.org


Tags: