Convocatòries | Arts escèniques

29-11-2022 fins al 29-11-2022

Jornada Especial Espai de Dansa (EED)

29 de novembre, Auditori Atrium Viladecans
29-11-2022 fins al 29-11-2022
Localització: Auditori Atrium Viladecans
Data de publicació: 20-09-2022
El proper 29 de novembre, l’Auditori Atrium Viladecans, acollirà la jornada Especial Espai de Dansa (EED) que té com a objectius fomentar la contractació d’espectacles de dansa en circuits i esdeveniments locals, com ara les festes majors i teatres municipals, i connectar companyies i professionals del sector.

En la jornada, s’exhibiran de 12 peces d’artistes i companyies catalanes. Cada companyia disposarà de 3 minuts previs a l’execució de l’espectacle per a presentar-lo i donar a conèixer la persona de contacte per a la contractació de l’espectacle; i d’un temps màxim de 20 minuts per representar el seu espectacle.

A més, podreu també es podran veure 10 càpsules audiovisuals on es presenta una selecció d’espectacles que també tenen potencial per a la seva exhibició. Us donarem accés al material pel seu visionat i el dia 29 de novembre podreu parlar amb representants d’aquestes companyies si us cal més informació.

A banda de les actuacions en directe, per a l’EED també s’han seleccionat 10 companyies més, els espectacles de les quals es podran veure en línia al web de Catalan Arts. Per aquells que hi estiguin interessats, el mateix dia 29 es podrà parlar amb representants d’aquestes companyies es necessita més informació.


Finalment, es posarà fi a la jornada amb un dinar de networking per promoure el contacte entre les persones presents a l’Especial Espai de Dansa.

A l’esdeveniment poden inscriure’s tècnics i tècniques municipals, programadors i programadores, i representants de les companyies i artistes seleccionades. Si t’interessa assistir a l’EED emplena el següent formulari d’inscripció abans del dia 18 de novembre.

Tags: