Agenda | Música

06-10-2022 fins al 06-10-2022

Presentació de l’informe 'Anàlisi de pràctiques d’equipaments i programacions internacionals de música clàssica, contemporània i òpera'

Dijous 6 d'octubre a les 17.30 h, al MACBA
06-10-2022 fins al 06-10-2022
Localització: MACBA
Data de publicació: 21-09-2022
Amb motiu de la presentació de l’informe Anàlisi de pràctiques d’equipaments i programacions internacionals de música clàssica, contemporània i òpera, a càrrec d’Enric Martínez-Castignani, el CoNCA convida als responsables dels equipaments nacionals musicals a compartir amb el sector experiències innovadores i disruptives impulsades des dels seus equipaments.

L'acte tindrà lloc dijous 6 d'octubre de 2022, a les 17.30 h, al MACBA (plaça dels Àngels, 1, Barcelona). S’estructurarà a partir de la taula rodona “Pràctiques innovadores i disruptives en equipaments musicals”, conduïda pel periodista cultural Àlex Robles, i amb la participació del Sr. Enric Martínez-Castignani, cantant d’òpera, gestor cultural i soci de l'APGCC, del Sr. Valentí Oviedo, director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i soci de l'APGCC, del Sr. Robert Brufau, director de l’Auditori de Barcelona, i del Sr. Joan Oller, director general del Palau de la Música Catalana i també soci de l'APGCC.

L’aforament presencial a l’acte és limitat. En aquest sentit, podeu accedir al següent enllaç per fer la inscripció a l'acte.

Tags: