Agenda | Arts escèniques

23-03-2023 fins al 23-03-2023

TiPs, diàlegs amb la panxa plena. Descompte per a persones sòcies

23 de març, a les 20.30 h al Rovell de l'Ou d'Igualada
23-03-2023 fins al 23-03-2023
Localització: Rovell de l'ou Igualada
Data de publicació: 15-03-2023
Cubus Games són un equip de professionals instal·lats a Igualada que s’encarreguen d’acompanyar a les persones en processos creatius amb diferents mètodes d’innovació, creativitat, design thinking i gamificació. Estan preparats per ajudar-te a trobar solucions concretes al repte d’innovació de la societat actual, i, a més a més, també dissenyen i desenvolupem jocs a mida i experiències interactives per al patrimoni cultural, l’educació, l’entreteniment i més enllà.

El pròxim dijous dia 23 de març Cubus Games seran els convidats del proper ‘TiPs, diàlegs amb la panxa plena‘, activitat que organitza la TTP i que té com a finalitat vincular professionals de diversos àmbits amb el món de la cultura i les arts escèniques i de carrer per la infància i la joventut. En aquesta nova edició del TiPs, els assistents tindran l’oportunitat de descobrir nous punts de vista mentre gaudeixen d’un sopar diferent tot parlant, debatent i compartint tant experiències com coneixements.

INFORMACIÓ PRÀCTICA I INSCRIPCIONS
Hora: A les 20.30 h, trobada al restaurant, on els convidats s’encarregaran d’iniciar l’activitat amb una primera ponència inicial. Seguidament, i durant el sopar, es durà a terme una conversa oberta entre els assistents i els convidats.

Places limitades: 25 persones

Ponents: Quim Garreta i Jordi Solà, de Cubus Games
Modera: Pep Farrés
Restaurant: El rovell de l’ou – Igualada
Preu: 30 € socis / 35 € no socis TTP. PREU APGCC: 31,50€
Places: 20

Tags: