Actualitat | Gestió cultural

Data de publicació: 27-06-2023

Estudi sobre els hàbits de contractació dels professionals freelance en el sector creatiu

L'APGCC promou aquest estudi, iniciativa de eldistrito
Data de publicació: 27-06-2023
Des de eldistrito i de la mà d’EADA, s'està realitzant un estudi sobre els hàbits de contractació dels professionals freelance en el sector creatiu.

En aquests moments aquest estudi té dues direccions, l’empresa o professional que busca captar talent i el professional autònom que busca nous clients. 

Aquest estudi, que compta amb la col·laboració de l'APGCC, AEBALL i Cambra de Comerç, vol ajudar a seguir treballant per pensar eines que serveixin d’ajuda.

Un dels principals objectius de la tasca que desenvolupen des de eldistrito és la de dinamitzar i cohesionar el teixit professional del sector cultural. Amb aquesta finalitat i amb la il·lusió per facilitar la connexió entre empreses i el talent, estan treballant en la creació d’una nova eina en línia per trobar el professional que busques o un futur nou client. Aquesta nova empresa s’està impulsant des de eldistrito.cat amb la col·laboració d’EADA.

Amb la finalitat de tenir tota la informació necessària sobre els hàbits de contractació en el sector, s'han preparat aquests dos formularis molt breus, un enfocat a professionals/empreses que busquen talent i un segon per freelance/autònoms que busquen nous clients.

Tags: