Agenda | Arts escèniques

07-09-2023 fins al 10-09-2023

FiraTàrrega 2023

Del 7 al 10 de setembre. 50% de descompte en l'acreditació professional per a persones sòcies de l'APGCC
07-09-2023 fins al 10-09-2023
Localització: Tàrrega
Data de publicació: 21-06-2023
Comença el període d'acreditació per a professionals que vulguin participar a l'edició presencial de FiraTàrrega 2023, i les persones sòcies de l'APGCC tenen un 50% de descompte en l'acreditació.

La programació artística 2023
El fet de passejar entès com una pràctica àmplia, diversa i enriquidora és el leitmotiv d’aquesta edició. FiraTàrrega presenta una programació novedosa, plural i contemporània on podràs descobrir 46 espectacles dels quals 25 són estrena.

La programació destaca per incloure espectacles de gran format (La Veronal, Kaleider, Alba G. Corral i Orquestra Julià Carbonell i Cie. L’homme Debout), un gruix destacat de propostes que reclamen la participació activa dels espectadors (Companyia de Circ eia, Be Flat, Joan Català) i propostes festives (La Trócola, Compagnie 1+(1+1), Produccions de Ferro i Zum-Zum Teatre).

Conceptualment hi podràs trobar peces que ens parlen de la memòria, les arrels i els rituals (Cia Roberto G Alonso, Pol Jiménez, Cía Estefanía de Paz Asín), identitats (ButacaZero, Akira Yoshida & Lali Ayguadé, Maria Palma, La Dramática Errante), peces relacionades amb la literatura (Álex Peña, Oriol Sauleda i Cia. Pagans) i, lògicament, peces que ens parlen de l’espai públic (Eléctrico 28, Big Bouncers, Cia. Du’K’tO).

T’animem perquè vinguis a gaudir d’aquesta programació que inclou les novetats del mercat estatal i peces internacionals arribades de Dinamarca, Lituània, Canadà, França, Bèlgica, la República Txeca, el Regne Unit i Portugal.

Tags: