Agenda | Audiovisual

19-07-2023 fins al 19-07-2023

Formació. Pensem programes culturals per a la televisió: Com desenvolupar continguts audiovisuals a partir d’un projecte cultural

19 de juliol al Palau Robert de Barcelona
19-07-2023 fins al 19-07-2023
Localització: Palau Robert de Barcelona
Data de publicació: 05-07-2023
L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), mitjançant les àrees de l’Audiovisual i de Públics i a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), organitza unes jornades de formació amb l’objectiu d’impulsar una presència més gran de projectes culturals a la televisió.

El 28 de juny, a la primera jornada, es van donar les claus de com passar de la idea o proposta cultural a un programa cultural per a la televisió, i es va presentar «La Crida», una convocatòria oberta per a la selecció de continguts culturals en format televisiu, organitzada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La segona jornada del 19 de juliol es planteja com un punt de trobada entre productores audiovisuals i iniciatives culturals amb l’objectiu de conèixer i generar possibilitats de col·laboració que facilitin la construcció de projectes conjunts.

La sessió s'adreça a productores audiovisuals que estiguin interessades a participar en les convocatòries de programes culturals televisius i a professionals de la creació i de la gestió cultural com a empreses culturals.

Per participar cal que us hi inscriviu AQUÍ

Tags: