Agenda | Música

13-07-2023 fins al 15-07-2023

1a edició del BONE x IKLECTIK Festival. Descompte per a persones sòcies

Del 13 al 15 de juliol a Barcelona
13-07-2023 fins al 15-07-2023
Localització: Diferents espais de Barcelona
Data de publicació: 05-07-2023
El Festival BONE X IKLECTIK neix amb la intenció d'establir un pont aeri creatiu entre Londres i Barcelona, permetent a les comunitats locals conèixer els projectes que s'estan generant simultàniament a les dues ciutats.

Més de 30 artistes provinents de Londres i Barcelona, aproparan l'avantguarda musical els dies 13, 14 i 15 de juliol, en el marc del FESTIVAL BONE, que es podrà veure en diferents escenaris distribuïts per la ciutat de Barcelona. La Sala Polivalent de la Fabra i Coats serà l'espai principal que acollirà els concerts diürns. A més, les sales Taro i Paral·lel 62 albergaran les programacions nocturnes.

Aquesta diversitat d'escenaris permetrà als assistents explorar diferents llocs i ambients, fent una immersió en la música experimental i les diverses manifestacions sonores que es presentaran. El Festival BONE x IKLECTIK ofereix una oportunitat única per descobrir sons i nous talents de la música experimental.

Entenem aquesta trobada com un espai per generar comunitat, i l'exploració de nous camins de creació musical, amb una mirada oberta i actual, des de l'electrònica fins a la música analògica i electroacústica, explorant gèneres com l'ambient, l'art sonor, el modular, el drone, el sound puzzle, el noise, l'industrial, l'abstracte, el downtempo, el live looping, l'improv...

Una trobada de professionals que exploren els seus límits al capdavant de l'expressió artística i, alhora, ampliar la força del diàleg utilitzant com a vehicle l'intercanvi entre ciutats pioneres en aquest àmbit com ara Barcelona i Londres. BONE X IKLECTIK es convertirà, a la seva versió anglesa, en IKLECTIK x BONE, amb artistes provinents de les dues ciutats organitzadores.

Les 5 primeres sòcies de l'APGCC que ho demanin podran tenir un x 2x1 en l'abonament DIVENDRES – DISSABTE. Lloc: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació.

Tags: