Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 29-09-2023

Interacció'23 Cultura amb veu jove

Del 9 a l'11 d'octubre de 2023, Barcelona
Data de publicació: 29-09-2023

Que la gent jove no té interès en la cultura. Que no va al teatre, no visita exposicions, no sap res de dansa, i només coneix els grans festivals de música. Que els i les joves no fan gaire res més que no sigui mirar una pantalla. Que no participen de la vida cultural i menys encara activen propostes pròpies.

Contra aquesta lletania s’alça Interacció’23, amb la voluntat d’evidenciar fins a quin punt és falsa. Per a fer-ho, comptaran amb la veu de joves de diverses disciplines, formacions i tons.

El CERC (Centre d’Estudis i Recursos Culturals) en col·laboració amb l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, organitzen una nova edició de les jornades INTERACCIÓ (i ja en van 19), per tal d’establir ponts de contacte i de diàleg, escoltar la veu dels i les joves i propiciar un espai de reflexió compartida.

La proposta constarà de tres jornades – del 9 a l’11 d’octubre- amb un format fresc i dinàmic, amb presentacions d’experiències de joves programadors, reivindicacions de joves que creen, diàlegs entre agents culturals i projectes que cal reivindicar. Taules rodones, podcasts, monòlegs i quiz cultural.

Si t’interessa la cultura i ets jove (tot i que només sigui d’esperit), no t’ho pots perdre! Consulta el programa que han preparat i inscripcriu-te aquí!

Tags: