Actualitat | APGCC

Data de publicació: 10-10-2023

Nominacions als Premis Gestió Cultural 2023

Un total de dotze candidatures que optaran al guardó, repartides en les següents categories: Impacte, Revelació, Internacional i Gestió Cultural.
Data de publicació: 10-10-2023

Els Premis Gestió Cultural, organitzats per l’Associació de Gestors Culturals de Catalunya, han seleccionat un total de dotze candidatures que optaran al guardó, repartides en les següents categories: Impacte, Revelació, Internacional i Gestió Cultural.

Els Premis Gestió Cultural tenen l’objectiu de promocionar, visibilitzar i donar valor a la professió de la gestió cultural a Catalunya i a la seva contribució al sector cultural, sense distinció entre els diferents àmbits de la professió. El procés de selecció dels nominats i nominades d’aquesta primera edició dels premis ha estat dut a terme per un comitè format pels següents professionals destacats de la gestió cultural:

Antònia Folguera, curator a Sònar+D
Mercedes Giovinazzo, directora de la Fundació Interarts i Biennale des Jeunes Créateurs d'Europe et la Méditerranée-BJCEM
Jordi Padró, director de Stoa
Oriol Puig, periodista cultural
Quim Rubio, cap de projectes de la Fundació Carulla
Margarida Troguet, gestora escènica curatorial i vicepresidenta del CoNCA
Cristina Abelló, membre de la Junta Directiva de l'APGCC

Nominacions categoria Impacte Premia persones, projectes o organitzacions que hagin generat un impacte notori al seu entorn, sigui en l'àmbit social, cultural o de creació de comunitats.