Agenda | Polítiques culturals

Data de publicació: 06-11-2023

Jornada Plenària POLITARTS

Dimecres 29 de novembre, a les 9.30 h, Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra
Data de publicació: 06-11-2023

POLITARTS és el procés de reflexió sobre creació artística i recursos de suport que ha tingut lloc durant l’any 2023 i que culminarà amb aquesta Jornada Plenària, que estarà oberta a tothom que hi vulgui participar, el 29 de novembre. Es tracta d’una iniciativa del CoNCA de comú acord amb el Departament de Cultura d’on ha de sortir l’INFORME POLITARTS-23.


Totes les persones participants es distribuiran en 7 espais sectorials que treballaran en paral·lel: Arts d'Arrel, Arts Audiovisuals, Arts Digitals, Arts Escèniques, Arts Literàries, Arts Musicals i Arts Visuals. L'objectiu de cada espai sectorial serà fixar els dispositius ideats, articuladors del sistema cultural i generadors de les seves continuïtats bàsiques, pel que fa a les polítiques referides a la creació i a les arts.


Les persones participants comptaran amb un esborrany de l’INFORME POLITARTS-23 que es redactarà a partir de les idees sorgides als seminaris de treball fets anteriorment. Aquest informe estarà format per una primera part declarativa i una segona part consistent en una recopilació dels dispositius i idees força formulats al llarg del procés.


Consulta el programa i fes la teva inscripció a la jornada. 

Documents relacionats
Descarrega't el programa

Tags: