Agenda | Arts visuals

Data de publicació: 08-11-2023

Visita exclusiva per persones sòcies a LOOP Fair

El 23 de novembre a les 18h, Almanac Barcelona
Data de publicació: 08-11-2023

LOOP Barcelona organitza en exclusiva una visita guiada per a persones sòcies de l’APGCC a LOOP Fair, la fira dedicada als artistes que treballen amb vídeo, film i amb els nous mitjans associats a la producció digital. L’activitat tindrà lloc el pròxim 23 de novembre a les 18 h a l’Almanac Barcelona, realitza la teva reserva prèvia aquí. En el cas que no puguis assitir-hi, pots fer-te amb la teva acreditació contactant amb nosaltres al següent mail comunicacio@gestiocultural.org.


LOOP Fair


Per a la 21a edició de LOOP Fair transformarà, un cop més, l’Almanac Barcelona en un espai íntim i completament immersiu per al diàleg i el descobriment de la imatge en moviment.


LOOP Fair proporciona una plataforma per a l’intercanvi d’idees dins del món de l’art i fomenta la col·laboració entre artistes, galeries, col·leccionistes i altres professionals de la imatge en moviment.


Les mostres d’aquest any exploren significativament els vincles entre el món simbòlic i la concepció de la natura, com la interrelació entre el regne animal i la noció del paisatge. Aprofundeixen en l’essència del temps, abordant reflexions sobre la memòria i els arxius. A més, algunes obres destaquen per denunciar i abordar qüestions relacionades amb protestes i conflictes polítics, les quals ofereixen una perspectiva artística que invita a la reflexió crítica en un context que reuneix galeries i audiències internacionals.


LOOP Festival 


LOOP Fair està emmarcat dins del LOOP Festival que programarà del 14 al 24 de novembre una sèrie de propostes relacionades amb la creació d’imatges en moviment en forma d’exposicions, projeccions i performances en viu per tota la ciutat. 


LOOP Festival del 14 al 24 de novembre, diverses localitzacions de Barcelona

LOOP Fair del 21 al 24 de novembre a l’Almanac Barcelona

Tags: