Agenda | APGCC

Data de publicació: 05-01-2024

Presentació del llibre La Creació Mai Dorm de Chus Cantero

Dijous 25 de gener de 2024 a les 18 h al CERC
Data de publicació: 05-01-2024
El dijous 25 de gener a les 18 h tindrà lloc al Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) la presentació del llibre “La Creació Mai Dorm“ de Chus Cantero.

L’acte, organitzat per la Fundació Interarts, el Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC), l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), i la Fundació Kreanta i Trànsit Projectes, vol brindar homenatge a la figura de Chus Cantero, membre del patronat i família d’Interarts que va exercir un paper fonamental amb els seus posats consells i la seva inquebrantable fe en l’organització. 

Aquest esdeveniment vol celebrar la vida i les fites de Chus Cantero, així com aprofundir en les profundes reflexions recollides en “La Creació Mai Dorm“. El llibre, testimoni de l’esperit creatiu de Chus, és un reflex del seu compromís permanent amb les arts i la creença que la creació no té límits.

Anima't a acompanyar-nos en una vetllada plena de sentits homenatges, interessants debats i una magnífica oportunitat per celebrar el seu llegat.

Tags: