Convocatòries | Música

15-01-2024 fins al 31-03-2024

Oberta la convocatòria artística del 36è Mercat de Música Viva de Vic

Fins al 31 de març de 2024
15-01-2024 fins al 31-03-2024
Localització: Mercat de Música Viva de Vic
Data de publicació: 15-01-2024

El Mercat de Música Viva de Vic ha obert la convocatòria a les propostes artístiques que conformaran la programació de la 36a edició, prevista per als dies 18, 19, 20 i 21 de setembre a la capital d'Osona. El període de presentació de propostes finalitzarà el pròxim 31 de març.


Com cada any, la direcció artística del Mercat seleccionarà una cinquantena de propostes, que tindran l'oportunitat de presentar-se al MMVV davant de professionals del sector de la música en directe i davant del públic general.


A la selecció de propostes artístiques, es prioritzaran les estrenes d'espectacle o disc; la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de lartista o la banda: la solidesa de lempresa de management; el potencial de venda, la viabilitat econòmica i tècnica, i finalment l'explicació dels objectius del projecte i de la importància del pas pel MMVV per aconseguir-los. Es podran presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, exceptuant-ne la música clàssica.


Aquest any el Mercat de Música Viva de Vic posa el focus a Portugal.


El Mercat de Música Viva de Vic vol promoure la contractació d'estrenes i noves propostes, així com dinamitzar el sector de la música en directe, donar a conèixer nous talents i promoure l'intercanvi entre artistes de Catalunya, de la resta de comunitats autònomes i del món.

D'altra banda, ofereix una atractiva programació de concerts per al públic general, a preus populars i per a tots els gustos.


Les agències de management i els representants d'artistes i bandes que vulguin proposar projectes, ho poden fer a través del formulari que trobareu a la web del MMVV, a l'enllaç lnk.mmvv.cat/propostes.


El període de presentació de propostes artístiques finalitza el 31 de març i es pot fer a través del web del MMVV.

Tags: