Convocatòries | Museus i patrimoni

Data de publicació: 29-01-2024

Convocatòria de participació en la jornada 'Cap a un patrimoni més social: inclusió i accessibilitat'

Fins al 29 de febrer de 2024
Data de publicació: 29-01-2024

Des de fa uns anys, gràcies a la legislació i la conscienciació dels equipaments patrimonials i culturals, l’accessibilitat i la inclusió s’han anat imposant de manera ferma i prioritària en les nostres organitzacions. La participació de tothom s’està democratitzant, i promoure l’accessibilitat universal és una garantia per avançar en polítiques de patrimoni i promoció cultural més social i participatiu.


En aquest sentit, el divendres 31 de maig de 2024 es durà a terme la jornada 'Cap a un patrimoni més social: inclusió i accessibilitat' organitzada per la Direcció General del Patrimoni Cultural i l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural. Per tal de poder aprendre unes persones de les altres i compartir idees, treballs i iniciatives amb impacte social que es desenvolupen al llarg de tot el territori patrimonial català, busquen projectes i experiències per compartir durant la jornada i convertir-la en un espai de debat i aprenentatge compartit.


Aquestes jornades es plantegen com un altaveu col·lectiu per compartir i analitzar projectes amb un gran valor comunitari que de vegades, es queden silenciats, i reivindicar l’esforç dels equips de treball implicats i l’impacte social de la seva feina.


Si treballes en un equipament patrimonial, ja sigui un museu, un monument, una biblioteca, un arxiu, un equipament d’arts visuals o similar, i voleu presentar i explicar el vostre projecte relacionat amb les d’oportunitats que ofereix treballar l’accessibilitat universal, aquest és el vostre espai. 


Envia la teva proposta abans del 29 de febrer. Més informació i inscripció de projectes aquí.

Tags: