Agenda | Gestió cultural

Data de publicació: 29-02-2024

Presentació de les línies programàtiques del Ministeri de Cultura

Dijous 14 de març a les 18 h a l'Auditori del Cercle d’Economia
Data de publicació: 29-02-2024

El dijous, 14 de març a les 18 h, el Cercle de Cultura organitza aquesta presentació on descobrirem de la mà del secretari d’Estat de Cultura, Jordi Martí Grau, les principals línies programàtiques del Ministeri de Cultura. 


El secretari d’Estat presentarà les línies programàtiques del Ministeri de Cultura a partir de la creació d’una nova Direcció General de Drets Culturals, i ho exposarà d'acord amb tres eixos principals: el dret a la creació, que inclou la defensa de la llibertat d’expressió, la protecció dels drets d’autor i el fet d’assegurar unes condicions dignes per les persones treballadores de la cultura; el dret d’accés als béns culturals per part de tota la ciutadania, sense importar la seva classe, gènere o procedència; i, per últim, el dret a la participació en la vida cultural de la comunitat, atenent a criteris de justícia i equitat, de vertebració territorial, defensa del plurilingüisme i la diversitat d’expressions culturals.


La presentació del secretari d’Estat de Cultura anirà seguida d'un espai de conversa, en aquest cas amb el dramaturg i director teatral, Pau Carrió, i amb la directora de l'ESMUC, Núria Sempere. Finalment, que conclourà amb un espai de trobada informal acompanyat d'una copa de cava. 


L’acte tindrà lloc el dijous 14 de març a les 18 h a l’Auditori del Cercle d’Economia (Provença, 298) i tindrà una durada d’uns 90 minuts. Per assistir a l’acte serà necessària inscripció prèvia a secretaria@cercledecultura.org.

Tags: