Convocatòries | Biblioteques, llibre i edició

Data de publicació: 02-04-2024

Convocatòria per formar part de l'estand de Catalan Arts a la Fira del Llibre de Guadalajara 2024

Fins al 20 de juliol de 2024
Data de publicació: 02-04-2024

Catalan Arts participarà un any més a la Fira del Llibre de Guadalajara amb un estand paraigües institucional que estarà a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya. 


Si estàs interessat a formar part de l’estand català de la Fira del Llibre de Guadalajara 2024, cal que segueixis els següents passos:


- Escriu un correu electrònic a internacional.icec@gencat.cat on digui que estàs interessat en participar a la fira i el nom o noms de persones que teniu previst viatjar.

- Una vegada la fira ens faciliti la documentació necessària que caldrà d’omplir per sortir al catàleg d’expositors, te la farem arribar.


- Omple la documentació facilitada i envia-la a la fira, amb còpia a l’ICEC.


- L’ICEC es farà càrrec del cost d’una acreditació per empresa. Molt important: no has de tramitar l’acreditació al web de la fira sinó a l’enllaç que et facilitarem.


La Fira del Llibre de Guadalajara tindrà lloc del 30 de novembre al 8 de desembre de 2024. Les jornades de la fira i horaris exclusius per als professionals seran dilluns 2, dimarts 3 i dimecres 4 de desembre, de 9 h a 17 h. Durant la resta de jornades de la fira, l’estand institucional continuarà obert.


La inscripció a la Fira del Llibre també dona dret a:


- La publicació de les dades de l’empresa en el catàleg d’expositors i de professionals de la fira.


- Accés a les taules de treball i als serveis del Centre de Negocis per a professionals.


La data límit d’inscripció és 20 de juliol de 2024.


Més informació de la convocatòria al següent enllaç.

Tags: