Convocatòries | Arts escèniques

02-06-2024 fins al 30-06-2024

II Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre

Obert el termini de presentació de candidatures per formar part del grup de 50 espectadors convidats a la II edició de 2024
02-06-2024 fins al 30-06-2024
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 11-06-2024

Et consideres espectadora o espectador d’arts escèniques? Participes activament en projectes o experiències de participació dels públics en el fet teatral? Creus que la teva aportació pot ser diferencial i valuosa per altres espectadors com tu i per a la comunitat teatral? Vols col·laborar en la definició de continguts del congrés?


Del 18 al 20 de novembre tindrà lloc el II Congrés Internacional d'Espectadors de Teatre, que té com a objectiu convocar els espectadors perquè recuperin el seu protagonisme en la cadena de valor de les arts escèniques i replantegin el seu rol futur. El congrés, organitzat per Àgora Focus, està obert a espectadores i espectadors d’arts escèniques, professionals de la gestió cultural, creadors i artistes, representants d’administracions públiques, investigadors, consultors, comunitat universitària, curiosos interessats en els públics i les arts escèniques.


Si tens alguna experiència remarcable, has participat en algun projecte o disposes de coneixement rellevant en relació amb els espectadors de teatre que t'agradaria compartir amb els assistents al Congrés, t’animem a presentar la teva candidatura per formar part del grup de 50 espectadors convidats a la II edició de 2024.


En el cas que la teva candidatura sigui seleccionada, participaràs en el precongrés (grup de treball virtual sobre espectadors teatrals) i en el congrés presencial a Barcelona (18 - 20 de novembre de 2024), dels quals l'organització assumiria els costos relacionats amb el viatge, allotjament i despeses de l'estada.


Consultar tota la informació sobre el II Congrés Internacional d'Espectadors de Teatre aquí.


Presenta la teva candidatura aquí, la data límit per participar és el 30 de juny.


Qualsevol dubte contacta per correu electrònic a congressespectadorsbcn@aforafocus.cat.


Tags: