Convocatòries | Música

Data de publicació: 04-07-2024

Participa en la jornada professional Catalan Arts PRO x Liveurope, amb la col·laboració de la Sala Apolo i Primavera Pro

La data límit per enviar sol·licituds és l’11 de juliol de 2024
Data de publicació: 04-07-2024

El divendres 13 de setembre de 2024 tindrà lloc, a la Sala Apolo de Barcelona, l’activitat Catalan Arts Pro x Liveurope, que consistirà en presentacions de formacions musicals exportables emergents amb seu a Catalunya, a càrrec de 6 empreses discogràfiques / agències de contractació artística catalanes, al públic professional programador internacional. La selecció d’aquestes 6 empreses serà a càrrec de Catalan Arts, Sala Apolo i Primavera Pro. L’activitat serà a porta tancada i culminarà amb un dinar de networking amb tots els participants. 


Vols participar com a empresa?


Els requisits per participar com a empresa són els següents:


- Treballar amb artistes establerts a Catalunya.  


- Treballar amb artistes considerats emergents segons els estatuts Liveurope:  


1. L’artista ha de poder justificar almenys un treball musical publicat, ja sigui un llançament únic, un EP o un àlbum. No obstant això, el seu treball total no pot excedir els 3 àlbums publicats. Els treballs autoeditats no compten.   


2. Comptar amb una trajectòria artística comprovada que validi que pot realitzar espectacles de música en viu en recintes professionals en l'àmbit nacional o internacional. En altres paraules, el projecte artístic ha de considerar-se “preparat per a l’exportació”.  


3. Poder justificar un entorn professional qualificat.   


4. La seva presència artística professional (1r treball publicat) no pot excedir els 7 anys.  


5. Que el representant de l’empresa que participi en l’activitat parli anglès ja que serà l’idioma de tot l’esdeveniment.  


Participa omplint el següent formulari. La data límit per enviar sol·licituds és l’11 de juliol de 2024.


Què és Liveurope?


Liveurope és una iniciativa que dona suport a 24 sales de concerts icòniques d’Europa en els seus esforços per promoure la música europea emergent. La plataforma funciona com un segell de qualitat atorgat a espais de música en viu, compromesos amb la diversitat europea.   

L’objectiu de Liveurope és impulsar la programació d’actuacions d’artistes prometedors en tot el continent i ajudar-los a arribar a noves audiències. Creada en el 2014, és la primera iniciativa paneuropea d’aquest tipus que ha permès, en aquests nou últims anys, fer costat a més de 4.200 artistes de 40 nacionalitats europees diferents. Al llarg dels seus deu anys de vida, Liveurope ha anat creixent, no sols en nombre de sales que s’incorporen (només una representant de cada país), sinó que ha anat teixint uns llaços entre elles que serveixen per a tractar problemes comuns, assumptes transversals com l’assetjament, la sostenibilitat o la justa remuneració a artistes, permetent que cadascuna aporti idees, experiències i bones pràctiques de les quals aprendre entre totes. 



Tags: