Convocatòries | APGCC

Data de publicació: 03-06-2019

Programa pilot de Mentoria cultural: Impuls Apgcc

La Comissió de Desenvolupament Professional de l'APGCC ha impulsat un programa pilot de mentoria i acompanyament per a socis/es de l'APGCC. Durant el tercer trimestre del 2018 es va fer la prova pilot del programa donant acompanyament a 6 persones as
Data de publicació: 03-06-2019

Donat l’increment de les dificultats laborals que pateixen un gran nombre de professionals de la gestió cultural, l’APGCC va decidir engegar a finals de 2018 un programa pilot de Mentoria que serveixi com a guia en el recolzament i impuls de les carreres professionals de tots i totes les sòcies que en tinguin necessitat i en vulguin formar part.
 
Per aquest motiu, es van proposar unes trobades personals entre professionals amb una llarga trajectòria consolidada i professionals que necessitiaven d’un recolzament per definir el seu propi itinerari professional i crear sinèrgies.

Després de l'èxit de la primera edició, aquest 2019 es torna a repetir el programa de mentoria amb la voluntat de que sigui un dels projectes troncals.

Creus que t'aniria bé un mentor/a que t'ajudi a definir la teva trajectòria professional? Inscriu-te aqui al programa abans del 21 de juliol!

Tags: