Agenda | Gestió cultural

30-01-2020 fins al 30-01-2020

Pública 20. Trobada professional de cultura

Trobada de la Fundación Contemporánea a Madrid
30-01-2020 fins al 30-01-2020
Data de publicació: 13-01-2020
La Fundació contemporánea i el Círculo de Bellas Artes de Madrid presenten la desena edició de Pública. Trobades professionals de Cultura. 

Cada any es troben en aquesta jornada gairebé 1.000 dels i les professionals més rellevants en la gestió cultural a Espanya i altres estats, per a intercanviar experiència, idees i projectes. Aquest any Pública 20 ofereix moltes noves propostes per a compartir el valor de la cultura a la nostre societat i mirar cap als reptes de futur, tant en el sector privat com públic.

Ja pots veure el programa a la web de la jornada i conèixer algunes de les persones que compartiran la seva experiència i coneixements amb totes les assistents, en temes com ara la sostenibilitat, l'educació, l'economia, la innovació, la col·laboració o els nous públics. Les persones associades a l'APGCC, a més, poden assistir a la jornada d'enguany amb un 50% de descompte. 

Des de la pàgina d’inscripcions, a la casella 'Tipus d'inscripció', hauràs de triar l'opció Màster/ AEF / FEAGC / ..., i a la segna pantalla introduir un codi de descompte que pots sol·licitar a apgcc@gestorcultural.org. Quan finalitzis la inscripció veuràs el descompte.

Organitza:
Fundación Contemporánea

Horari: De 10 a 19 h
Lloc: Círculo de Bellas Artes de Madrid
Més informació a www.publicacultura.com

Tags: