Agenda | Arts escèniques

07-05-2020 fins al 07-05-2020

Tercera sessió del cicle #aTRESCbandes: 'Les arts escèniques... el dia després'

Pepe Zapata, director del Tresc i soci de l'APGCC, entrevistarà a Tomàs Aragay (Societat Doctor Alonso), Tracy Sirés (Teatre Auditori Granollers) i Isabel Vidal (Focus, ADETCA).
07-05-2020 fins al 07-05-2020
Data de publicació: 04-05-2020
Quina incidència està tenint i quines conseqüències tindrà aquesta crisi per a la cultura i per a tots els agents que intervenen en la seva cadena de valor, començant pels artistes i acabant pels públics?

L’objectiu d’aquest cicle d’entrevistes a representants dels sectors de la cultura és analitzar la incidència del confinament i de la pandèmia actual, així com reflexionar com a sector de les conseqüències de la crisi per a la cultura i de les perspectives de futur per a tots els agents que intervenen en la seva cadena de valor, començant pels artistes i creadors, i acabant pels públics.

El cicle #aTRESCbandes té una periodicitat setmanal, els dijous a les 18:30H, i consisteix en una seqüència de 3 entrevistes flaix consecutives a 3 representants del sector cultural protagonista de la sessió. La moderació de la sessió va a càrrec de Pepe Zapata, director del TRESC.

Cada dijous a les 18:30h, a l'Instagram Live del TRESC

Tags: