Agenda | Gestió cultural

17-09-2020 fins al 17-09-2020

Sessió: Mesurar la participació cultural?

Com i per a què
17-09-2020 fins al 17-09-2020
Localització: www.cultura.barcelona
Data de publicació: 10-09-2020
Quin sentit té avui fer una enquesta de participació cultural? Serveix per millorar la política cultural i promoure els drets culturals de la ciutadania? Podem copsar la diversitat de maneres que les persones tenen de participar en la vida cultural de la ciutat i la comunitat? Amb quins problemes ens trobem a l'hora de fer-ho?

Sessió per a reflexionar sobre aquestes preguntes i conèixer iniciatives innovadores en aquest àmbit. Davant les evidents transformacions ens els hàbits culturals, amb l'agreujament de les desigualtats en la participació i les necessitats de la ciutadania, és fonamental comptar amb un coneixement rigorós i rellevant. Un coneixement que permeti entendre el consum cultural, però sobretot la diversitat de pràctiques culturals individuals i col·lectives que no sempre considerem com a tal.

Hi intervindran:
Lloc: La sessió es celebrarà en la doble modalitat presencial-virtual. Donat que l’aforament de la sala és molt reduït, es podrà seguir la sessió en directe des d’un dispositiu electrònic, per streaming accedint al web www.cultura.barcelona. Es poden enviar comentaris o preguntes a l’adreça de l’Observatori de Dades Culturals de Barcelona observatoridadesculturals@bcn.cat.”

Organitza: Observatori de Dades Culturals de Barcelona. Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i Centre d'Estudis i Recursos Culturals. Diputació de Barcelona

Tags: