Agenda | APGCC

05-11-2020 fins al 05-11-2020

Jornada Enllaç 2020

L’Enllaç adopta format online i es centra en la distribució i producció de propostes artístiques
05-11-2020 fins al 05-11-2020
Localització: Online
Data de publicació: 21-10-2020
La Jornada Enllaç és la trobada anual de professionals de les arts escèniques, que pretén fomentar la relació entre gestors/es culturals i artistes de les arts escèniques. Enguany adapta la seva edició a la situació actual i ofereix formació a aquests professionals de la cultura en versió online sobre com afrontar la producció i distribució d’espectacles. 

L’Enllaç tindrà lloc el proper 5 de novembre de 10 a 13 h, amb una última part de la jornada on es promourà l’intercanvi i networking entre les persones assistents. La jornada arriba enguany a la seva 4a edició i és una iniciativa impulsada per les associacions professionals de les arts escèniques i de la gestió cultural: APdCAAPDCTTPAPCC APGCC

Inscripcions: AQUÍ 
Inscripció gratuïta per a socis i sòcies de les associacions organitzadores: APdCAAPDCTTPAPCC APGCC


Programa:

De 10 a 11 h Taula 1
Com distribuïm la nostra proposta artística?
Fani Benages, membre del Col·lectiu de Distribuïdores d’Arts Escèniques de Catalunya, CDAEC (https://holacdaec.wixsite.com/cdaec), ens explicarà en la primera taula el rol del distribuidor/a, ens donarà consells sobre distribució i sobre com afrontar les fires d’arts escèniques.

D'11 a 11.15 h - Pausa

D'11.15 a 12.15 h Taula 2
Enfrontar-nos a la producció d’una creació d’arts escèniques
Teresa Petit, de l’Associació de Productores, serà l’encarregada de parlar sobre com es pot tirar endavant en l’actualitat, la producció d’un espectacle o proposta artística.

De 12.15 a 12.30 h - Pausa

De 12.30 a 13 h - Dinàmiques
Dinàmica entre les persones participants
Després d’aquestes dues xerrades hi haurà un temps per a preguntes i dubtes i al final de  l’Enllaç es donarà una part més dinàmica en què crearem trobades online de poca duració entre diferents persones assistents segons els seus coneixements i les seves necessitats. Per tal de possibilitar trobades més productives, en el formulari d’inscripció a la jornada preguntarem als assistens les àrees en què treballen i en quines necessiten consells o conctactes, així com en quines disposen d’experiència i informació (distribució, producció, creació, comunicació, pressupostos, subvencions, gires i esxhibició, etc etc). LA voluntat és promoure el networking entre les persones inscrites, per tal d’ampliar el cercle de contactes professionals i a la vegada l’intercanvi d’informació i consells.

--
Fani Benages
Des de l’any 1994 es dedica a la gestió cultural, concretament
de dansa contemporània i arts del moviment en general, i des del 2002
treballa com a freelance i té la seva pròpia agència on hi desenvolupa
l'acompanyament i assessorament a la producció i distribució de companyies de dansa i creadors d’arts escèniques. El seu catàleg actual el formen: Andres Corchero, CreaMoviment , Cia Du'K'tO, Cia Moveo, Cia Vero Cendoya, Dimitri Ialta, KernelDT, Nuria Guiu i Magi Serra & Anamaria Klajnšček . L’agència difon i distribueix espectacles per tot Europa, Àsia, Orient Mitjà i Llatinoamèrica. Al llarg d'aquests anys ha treballat i posicionat companyies i artistes d'àmbit estatal i de reconeguda trajectòria internacional, com Brodas Bros, Cobosmika, Damian Munoz (La Intrusa), La Veronal, Thomas Noone, Maria Rovira (Transit Dansa), etc. En l'àmbit internacional destaquen Wanted Posse, Jeu des Jambes i Sebastien Ramirez (Wang & Ramirez), entre d'altres.
El 2010 va crear i desenvolupar un projecte de xarxa internacional per a la mobilitat de les companyies i artistes a Europa: Dance European Movement (DEM).
 
Teresa Petit
Actriu de formació, es gradua a l’Institut del Teatre i Máster Oficial Interuniversitari en Estudis Teatrals (MOIET). Entra a formar part de la companyia Alvic II-Tantarantana amb qui produeix diferents espectacles familiars. Col·labora en les produccions de T’Odio Amor meu i Pigmalió amb Dagoll Dagom i en les sèries televisives Oh, Euopa! i Oh, Espanya!. Crea la Companyia de teatre-cabaret GIT La Darrera. Produeix diferents espectacles a Artenbrut, Maldà, Tantanrantana. Des de fa anys, compagina la docència de producció i regidoria d’espectacles a CFGS, i  la producció de projectes propis. Els seus últims muntatges són: La literatura mata (2020), La Florestíada (2019), L’Article (Festival Píndoles 2018), Distòpia (Festival TNT 2017), documentals: Les Naus de l’Art (Xarxa de TV locals 2016), Les bèsties i l’aigua (Festival We are Water). Actualment està escrivint un manual pràctic de producció d’espectacles. Pertany a la Xarxa de Productores, Xarxa de Professionals de la Producció d'Arts Escèniques de Catalunya

Tags: