Agenda | APGCC

26-10-2020 fins al 26-10-2020

Píndola Formativa online: La Contractació en temps de Covid

Quins aspectes has de tenir en compte quan signis un contracte durant el temps que duri la pandèmia?
26-10-2020 fins al 26-10-2020
Localització: Online
Data de publicació: 19-10-2020
Les mesures adoptades per les autoritats sanitàries i la declaració de l’Estat d’Alarma va suposar el tancament de teatres, sales i instal·lacions anàlogues amb la conseqüent paralització de l’activitat cultural.

Actualment, ens trobem en el moment de reprendre la nostra activitat professional, sota les mesures del Pla de Represa del sector de les arts escèniques i musicals i les circumstàncies canviants dia rere dia.

Quin és el marc legal vigent? Quines mesures o clàusules complementàries tenim al nostre abast per assegurar-nos els nostres drets laborals com a professionals de les arts escèniques? Quins tipus de contractes es poden establir entre els artistes / companyies i els programadors ( ajuntaments, festivals, teatres…) en temps de pandèmia?

Les 5 associacions professionals del sector , APCC, APDC, APGCC, TTP i AADPC, organitzen aquesta sessió amb l’objectiu de resoldre tots els dubtes que tinguin els artistes i les companyies sobre convenis, contractació i clàusules com a conseqüència de la represa de la activitat professional en temps de Covid.

Ponents:
  • Cristina Calvet, advocada responsable de l’Àrea Jurídica i Laboral de l’AADPC
  • Andrea Leunda, advocada laboralista de l’AADPC que també assessora jurídicament a l’APCC i a l’APDC

Inscriu-te AQUÍ 

Tags: