Convocatòries | Gestió cultural

22-10-2020 fins al 10-01-2021

Convocatòria oberta per al Premi Empresa Cultura

La Fundació Catalunya Cultura crea el Premi EMPRESA CULTURA per reconèixer bones pràctiques empresarials en favor de la cultura
22-10-2020 fins al 10-01-2021
Localització: Tramitació online
Data de publicació: 22-10-2020
El termini de presentació finalitza el 10 de gener del 2021

La Fundació Catalunya Cultura reconeixerà així una bona pràctica empresarial vers la cultura. Enmig d’un context tan complicat per l’empresa i la cultura, i tenint present la seva missió de fer de pont entre ambdós sectors, la Fundació Catalunya Cultura engega aquest reconeixement que s‘atorgarà el primer trimestre del 2021. Amb aquesta iniciativa es vol premiar a una empresa que desenvolupi un programa, un projecte o una iniciativa original que, per la seva singularitat o excepcionalitat, fomenti la cultura i la vinculi al territori. D’aquesta manera, es valorarà la capacitat transformadora, la innovació i la singularitat.

Amb aquest reconeixement la Fundació Catalunya Cultura vol agrair al món empresarial la seva responsabilitat vers la cultura, un sector imprescindible i que pateix un moment molt complicat pel context de la pandèmia de la Covid-19.

Per a Eloi Planes, president executiu de la Fundació Catalunya Cultura i CEO de l’empresa Fluidra ,“és un moment complicat, però cal que els empresaris estiguem al costat de la cultura. I des de la fundació volem posar el focus en aquestes empreses amb bones pràctiques”.

Fins al proper 10 de gener del 2021 podran presentar candidatura les empreses que tinguin el seu domicili social o activitat principal en un dels municipis de Catalunya. Un jurat integrat per empresaris membres del Patronat i del Consell de Mecenatge de la Fundació Catalunya Cultura avaluarà les propostes i atorgarà aquesta distinció que consistirà en un reconeixement del sector a la seva bona pràctica.

Documents relacionats
Premi Empresa Cultura 2021

Tags: